MĂRAR ANETO, 
PRODUCĂTOR: 4 AGRO ROMANIA,
-
PLANTĂ ANUALĂ, RUSTICĂ, MULT UTILIZATĂ ÎN BUCĂTĂRIA ROMÂNEASCĂ
-
ESTE O VARIETATE CLASICĂ DE MĂRAR,UȘOR DE CULTICAT ÎN GRĂDINĂ SAU ÎN GHIVECE
-
ARE AROMĂ FOARTE ÎNȚEPĂTOARE SIMILARĂ CU CEA A FENICULULUI
-
PLANTELE SUNT ÎNALTE, ERECTE , CU FRUNZE MICI
-
PLANTA PREZINTĂ UN FOLIAJ DENS, DE CULOARE VERDE ÎNCHIS SPECIFIC
-
ÎNĂLŢIMEA ESTE DE 20-30 CM
-
MĂRARUL ESTE REZISTENT LA FRIG
-
SE POATE SEMĂNA ATÂT PRIMĂVARA DEVREME CÂT ȘI TOAMNA ÎN CULTURA PURĂ SAU ASOCIATĂ
-
SE CULTIVĂ PENTRU FRUNZELE ȘI TULPINILE SALE TINERE CARE SE FOLOSESC LA CONDIMENTAREA SI AROMATIZAREA DIFERITELOR PREPARATE CULINARE, DAR ȘI ÎN INDUSTRIA CONSERVELOR SAU LA PREPAREA MURĂTURILOR
-
SE POATE CONSUMA ÎN STARE PROASPĂTĂ DAR ȘI DESHIDRATAT
-
SE ÎNSĂMÂNŢEAZĂ PRIMĂVARA, VARA ŞI TOAMNA
-
DENUMIREA LATINA: ANETHUM GRAVEOLENS L.
-
SUNT 500-550 SEMINTE/GRAM
SEMANARE IN CAMP
RARIRE
RECOLTARE
ADANCIME SEMANARE
DISTANTA INTRE RANDURI
MARTIE-IULIE
APRILIE-AUGUST
MAI-OCTOMBRIE
1 CM
25 CM -









Recenzii
Nu există recenzii până acum.