Bun venit la VIVASEM !

Tomate pitice sau uriașe, de multe culori și forme, dovlecei la metru, castraveti, fasole si multe alte legume deosebite,sunt o sursă de hrană sănătoasă și de fericire pentru cel care le cultivă, le consumă și le dăruiesc!

Un proiect FLORIN VÎLCIU, care a început în 2005, odată cu testarea primelor tomate mai neobișnuite,în Brașov,într-o grădină la poalele munților,lângă pădure,în condiții dificile de temperatură .Din cauza sezonului mai scurt,din zona de munte,am căutat soiuri aclimatizate în zonele reci,în special siberiene,ucraineene ,rusești,dar și din continentele americane,unde este patria mamă a tuturor soiurilor de tomate.

Acum, la VIVASEM aveți șansa să descoperiți semințe din soiuri foarte vechi,cunoscute de sute de ani,denumite spre recunoaștere, heirloom sau heritage, sau soiuri noi ,sau soiuri rare despre care poate nici nu ați mai auzit. Majoritatea au fost testate ,de aceea vă putem împărtășii concluziile. Soiurile neprobate, despre care știm doar informațiile furnizorilor,sunt semnalizate ca PRODUS NOU .

Avem o secțiune de pseudo-botanică în care putem învăța împreună informații utile despre legume… mai avem o secțiune Agrosugestii unde recomandările incluse pot fi de real ajutor în cultivarea și îngrijirea culturilor de legume.

Periodic, dacă ne revizitați, ve-ti descoperi articole interesante despre prietenele noastre legume în secțiunea Blog.

Dar… ar fi bine să trecem și la fapte reale! Vizitați magazinul nostru în care sigur găsiți câteva soiuri deosebite de legume pe care să le cultivați și dvs.

Coșul este pregătit și noi deasemenea să vă preluăm comanda și să facem ca cele alese să vă sosească cât mai repede la adresa dvs.

Shopping Cart