, ,

CHERRY ILDI

6,00 lei

30 SEMINȚE
EXTREM DE PRODUCTIV !
GUST EXCELENT !

Stoc epuizat

CHERRY ILDI  ,
 SOI  SPECTACULOS, TIP MULTIFLORA, FIIND UNUL DINTRE MAI PRODUCTIVE DIN LUME ! UN CIORCHINE PRODUCE 50-100 DE FRUCTE, IAR ÎN TOT SEZONUL SE ADUNĂ ȘI 1000 DE TOMATE !     
A FOST INTRODUS PE PIAȚĂ ȘI POPULARIZAT, DE COMPANIA THOMPSON-MORGAN DIN ANGLIA, IAR ORIGINEA ESTE CONTROVERSATĂ, SPECIALIȘTII FIIND ÎMPĂRȚIȚI ÎNTRE A O ATRIBUI MEXICULUI SAU UNGARIEI.
ACESTEA SUNT ÎN GREUTATE DE 10-25  grame, OVALE, UNEORI MAI ROTUNDE,  SUCULENTE, CU SEMINȚE ȘI GEL, REZISTENTE LA CRĂPARE.
SOIUL SE DISTINGE NU NUMAI PRIN ASPECTUL DEOSEBIT, DAT DE CIORCHINII IMENȘI , CU FRUCTE DE CULOAREA GALBENĂ, DAR ESTE ȘI UNUL DINTRE CELE MAI GUSTOASE SOIURI DE CHERRY. DEOSEBIT DE DULCI, NEACIDE, INTENS AROMATE, SUNT O ALEGERE EXCELENTĂ PENTRU SALATE, ORNAREA PREPARATELOR, GUSTĂRI .
PLANTELE VIGUROASE, EXTRAORDINAR DE  PRODUCTIVE ȘI DAU FOARTE BUNE REZULTATE ÎN  TOATE ZONELE CLIMATICE , ÎN GRĂDINĂ, DAR ȘI ÎN SOLAR … SPECTACULOASĂ ESTE ȘI IMAGINEA SUTELOR DE FLORI GALBENE …VEZI FOTO…
 PLANTELE SUNT VIGUROASE , AU NEVOIE DE MAI MULT LOC DECÂT SOIURILE OBIȘNUITE ,AȘ RECOMANDA MINIM 60×60 cm. ȘI, PENTRU CĂ EMIT MULȚI COPILI, CARE, DACĂ NU SUNT TĂIAȚI, FORMEAZĂ TUFE MARI, AR NECESITA CAM 1 metru pătrat .
SE CERE UN SUPORT SOLID !
 MEDIU TIMPURII, 70-75 ZILE, NEDETERMINATE.
SOI HEIRLOOM.
CREȘTEREA PLANTEI

CULOARE

FORMA

NOU ÎN SORTIMENT

MĂRIME

MATURIZARE

ORIGINE SOI

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CHERRY ILDI”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart