Planta este viguroasa, cu fructe cilindrice 26-28 cm de culoare crem deschis, greutatea este de 1-1,5 kg.
Pulpa are culoare galben-deschis, și este un bun inlocuitor al spaghetelor sau aluatului de pizza.
Pentru consum se fierbe sau se coace pulpa curățată și fară sâmburi, 10-15 minute, se se asezoneaza cu sare, piper, sos dupa gust.
Se poate prepara și dovlecel umplut.
Perioada de pastrare a fructului 1-2 luni.
PENTRU PIZZA: În loc de aluat se tăie pe lung un dovlecel pe care așezăm roșii, brânză, salam,busuioc și câteva fire de mărar.Se bagă totul pentru câteva minute la cuptor și gata .
PENTRU SPAGHETE: Cu o mașină de tocat totul este mult mai ușor, pentru că inserați dovlecelul direct în ea și scoateți fâșii lungi de spaghete din dovlecel. Dacă nu, atunci puteți tăia cu accesoriul de curățat cartofi dovlecelul și apoi porționați fâșiile cât mai mici. Se fierbe câteva minute și se amestecă cu sos de roșii, brânză, cimbru.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.
Fii primul care adaugi o recenzie la „DOVLECEL SPAGHETTI-PIZZA” Anulează răspunsul
Recenzii
Nu există recenzii până acum.