CIMBRU -Horti Tops.Olanda,
Cimbrul este planta medicinală și condiment,MULT FOLOSIT ÎN BUCĂTĂRIE LA AROMATIZAREA DIVERSELOR PREPARATE CULINARE ȘI A MURĂTURILOR.
Un condiment perfect pentru supe creme, carne, brânzeturi,varză murată.
Partea aeriană conține pana la 2,5% ulei eteric, care imprima plantei o aromă foarte placută.
Ajută la ameliorarea crampelor abdominale si a nevralgiilor.
Planta perena care creste cca. 40 cm .
Metoda plantare: Se insamanteaza in rasadnite in luna aprilie, iar in sol in mai. Terenul pe care se cultiva cimbrul trebuie abundent ingrasat cu gunoi de grajd la infiintarea plantatiei (sub aratura adinca, 40—60 t/ha). O data cu gunoiul de grajd se administreaza si ingrasaminte complexe.
UȘOR DE CULTIVAT, ÎN GRĂDINĂ , DAR ȘI ÎN GHIVECE.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.