Friariello Nocera/Friariello diNocera,
Producător :Fratelli Ingegnoli Italia, 
ARDEII Friariello Nocera sunt numiți și Friariello di Nocera, după localitatea din regiunea Campania,zona Napoli, Italia.
Acești ardei sunt cunoscuți pentru gustul lor intens, dulce și aromatic, FRUCTELE LOR FIIND FOARTE PUȚIN IUȚI, ÎNTRE 100-500 grade SCOVILLE (UN ARDEI MEDIU IUTE ARE CAM 10.000 grade SCOVILLE ).
Sunt utilizați în mod tradițional la prăjit, dar pot fi folosiți și proaspeți sau conservați.
Ei sunt similari cu ardeii Shishito, dar mai mari și mai fermi, până la 12-13 cm lungime, având trei lobi la bază. Se coc de la verde la roșu aprins.
-
Utilizare:
-
Prăjit (tradițional, când sunt verzi).
-
Consum proaspăt.
-
Conservare, mai ales când sunt roșii.
-
Salsa, când sunt roșii.
-
-
Cultivare:
-
Plante viguroase, productive, cu o bună capacitate de regenerare.
-
Timp de recoltare: aproximativ 65-70 de zile.
-
Potrivit pentru cultivare în câmp deschis dar și în solarii.









Recenzii
Nu există recenzii până acum.