Mix de mai multe varietăți de mangold, ce cuprind cam toate culorile de pețiol cunoscute : galben-orange,alb,roz,roșu.
Frunzele ,în multe nuanțe de verde,până la vișiniu,se pot consuma crude,în salate,având un aspect deosebit sau gătite,unde se folosește și pețiolul.
Maturitate în 54 zile.
MANGOLD/SWISS CHARD /BIETOLA/PERPETUAL SPINACH, acestea sunt cele mai cunoscute denumiri ale înlocuitorului de spanac,folosit de mii de ani în zona mediteraneeană.
Se însămânțeză toamna sau primăvara, după topirea zăpezii, se maturizează în 52-60 zile, după care se scot plantele sau, se pot culege , mereu, doar frunzele exterioare , planta, regenerându-se.
Se folosesc și frunzele și pețiolul, care sunt mari, cărnoase, gustoase , dulcege, și se pot consuma, în salate sau gătite, ca pe spanacul clasic.
Dacă nu se scot plantele din sol, iernează sub zăpadă, în al doilea an înfloresc.
MULT MAI PRODUCTIV DECÂT SPANACUL CLASIC .
Recenzii
Nu există recenzii până acum.
Fii primul care scrii o recenzie pentru „„„SPANAC PERMANENT NORTHERN LIGHT MIX (100s)” Anulează răspunsul
Recenzii
Nu există recenzii până acum.