AMESTEC DE PATRU SOIURI DEOSEBITE, Imperiale, Pesciatina, Gentilina, Romana bionda ortolani,
CARE, DUPĂ TĂIEREA PLANTEI, la 2-3 centimetrii DE RĂDĂCINĂ ȘI FĂRĂ A SMULGE RĂDĂCINA, VOR CREȘTE DIN NOU !
amestec de salate tipice zonei Toscana
dupa recoltare salatele cresc din nou
sugestie de servire: amestecati crutoane de paine cu salata spalata si seminte de pin prajite, masline dupa gust, tomate cherry, ceapa rosie, ansoa si capere dupa care asezonati cu vinegreta; la sfarsit acoperiti totul cu cateva felii de branza toscana pecorino
cca 800 seminte/gram
semanare in camp: martie-octombrie
recoltare: aprilie-octombrie
Recenzii
Nu există recenzii până acum.
Fii primul care scrii o recenzie pentru „„„SALATĂ DE TĂIAT TOSCANA AMESTEC” Anulează răspunsul
Recenzii
Nu există recenzii până acum.