MĂRAR DANIELA,
-PRODUCĂTOR:STAȚIUNEA DE CERCETARE ȘI DEZVOLTARE LEGUMICOLĂ BUZĂU,
Soi timpuriu, pretabil cultivării în seră, solar, câmp, ghivece, în scop alimentar şi condimentar; forma tufei este erectă, puternic ramificată, de culoare verde închis. Soiul se evidenţiază prin aromă specifică, mentolată, degajată de toate organele plantei.
Tolerant la bolile şi dăunătorii specifici.
Capacitatea de producţie: 8-10 t/ha, producţie medie.
Se poate semăna de primăvara până toamna, cu mențiunea că plantele nu suportă înghețul. Se seamănă în spații protejate neîncălzite din luna decembrie, iar în câmp, între 10-15 martie.
Răsare la 6-7 zile după semănat. Se recoltează eşalonat, de la începutul formării tufei până la venirea îngheţului sau total, la la maturitatea tehnică sau fiziologică. Producția medie este de 0,5-2 kg/ m2 frunze verzi.
AMBALAT ÎN PLIC ZIP ETICHETAT.







Recenzii
Nu există recenzii până acum.